Coşul de cumpărături 0

Cafea de Specialitate - Specialty Coffee

cafea de specialitate specialty coffee

Cafea de Specialitate sau Specialty Coffee este mai mult decat o notă bună dată unei cafele de către profesioniștii din domeniu. Specialty Coffee apare atunci când toată lumea implicată în drumul cafelei, de la fermă până la ceașca de cafea, are ca obiectiv principal calitatea și gustul.
În primul rând sunt fermierii de pe plantațiile de cafea. Ei au grijă timp de ani de zile de arbuști până când aceștia pot oferi o recoltă bună.
Urmează negustorii de cafea verde. Ei fac legătura dintre fermieri și prăjitoriile de cafea. Negustorii găsesc cafelele, le transportă și se asigură că fiecare lot are o calitate constantă.
Apoi este rândul prăjitoriilor de cafea, adică al nostru: Fabrica de Cafea. Noi căutăm cafeaua de specialitate care s-ar potrivi cel mai bine clienților nostri. Coacem cu atenție fiecare cafea, în cuptoare speciale, în așa fel încât să-i punem în valoare cât mai mult gustul dat de origine. Cu fiecare cafea scoasă din cuptor vrem să evidențiem munca și atenția oamenilor datorită cărora acea cafea a ajuns Specialty Coffee. Cafelele de specialitate din magazinul nostru online le găsești aici.Articol mai vechi Articol mai nou