Coşul de cumpărături 0

Protectia datelor personale

Datele tale personale precum emailul, numărul de telefon, adresa și toate celelalte detalii din contul tău sunt păstrate în condiții de maximă sigurantă pe site-ul Fabrica de Cafea (Fabrica de Cafea Grup SRL, www.fabricadecafea.ro).

De asemenea, nu trimitem nimănui datele tale în scopuri de marketing, publicitate, statistice și alte activități similare.

Pentru mai multe detalii te rugăm să citești condițiile de mai jos.

S.C. Fabrica de Cafea Grup SRL („Fabrica de Cafea”) este înregistrată în Registrul de evidența a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 32758.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Fabrica de Cafea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe fabricadecafea.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati proprii ale Fabrica de Cafea in scopuri comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Fabrica de Cafea, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32758, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat temporar de catre Fabrica de Cafea pentru desfasurarea de activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului si de catre Fabrica de Cafea, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati comerciale, administrative, de dezvoltare.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Fabrica de Cafea Grup SRL, Str.florescu dumitru nr.20, Sector 1, Cod 012115, Bucuresti, Romania va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interveniti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, fabricadecafea.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

fabricadecafea.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul fabricadecafea.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Fabrica de Cafea poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Aceste companii pot fi, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de Curierat, servicii de plata / bancare, servicii de contabilitate.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instante judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.