Coşul de cumpărături 0

Termeni si conditii, Politica de Retur

Fabrica de Cafea: reprezinta societatea Fabrica de Cafea Grup SRL, avand punctul de lucru in Bucuresti, Str.Miron Costin nr.26, Sector 1, Cod 011098, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/12624/11.10.2013 si avand Codul Unic de Inregistrare RO32347777.

Returnarea produselor / Dreptul de retragere

Se pot returna doar pungile de cafea nedesfacute, sigilate si cu ambalajul nedeteriorat.

Taxa initiala de transport va fi returnata de catre Fabrica de Cafea.

Termenul de returnare este de 14 zile calendaristice din ziua în care ți-a fost livrat produsul.

Pentru initierea returului te rugam sa ne trimiti un email pe adresa contact @ fabricadecafea . ro care sa contina numarul comenzii, detaliile produselor pe care doresti sa le returnezi si detaliile contului bancar in care doresti sa fie transferata valoarea returului (denumire beneficiar, IBAN si denumire banca).

Noi iti vom raspunde cu confirmarea returului si cu formularul de retur completat.

Apoi tu va trebui sa trimiti coletul cu produsele catre noi pe adresa: Fabrica de Cafea Grup SRL, Str.Miron Costin nr.26, Sector 1, Cod 011098, Tel: 0725.941.229.

Iti recomandam ca pentru rapiditatea solutionarii returului sa trimiti coletul prin curier rapid, nu prin Posta Romana. Nu se accepta retururile expediate cu plata transportului la destinatie.

Taxa de transport pentru retur trebuie initial platita de tine si apoi va fi returnata catre tine de Fabrica de Cafea in limita sumei de 15.95ron.

Din momentul in care coletul a ajuns la noi, returului va fi finalizat si banii vor fi returnati catre tine in maxim 14 zile calendaristice.

 

Mai jos ai detaliile și cadrul legal privind returnarea produselor și dreptul la retragere.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ambalaje deteriorate, etc.

 

Termeni si conditii

1. Definitii
1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Fabrica de Cafea, care se afla la adresa www.fabricadecafea.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Fabrica de Cafea.
Fabrica de Cafea: reprezinta societatea Fabrica de Cafea Grup SRL, avand punctul de lucru in Bucuresti, Str.Miron Costin nr.26, Sector 1, Cod 011098, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/12624/11.10.2013 si avand Codul Unic de Inregistrare RO32347777.
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Fabrica de Cafea.

2. Continutul site-ului
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Fabrica de Cafea, produsele comercializate de aceasta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Fabrica de Cafea ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. Fabrica de Cafea isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.
2.3. Fabrica de Cafea este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele Fabrica de Cafea si publicate pe SITE
UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Fabrica de Cafea, prevazute de legislatia in vigoare.

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii Fabrica de Cafea Grup SRL
4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. Fabrica de Cafea nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.
4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.
4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si Fabrica de Cafea nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul Fabrica de Cafea va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.
4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
4.6. Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului. Produsele la precomanda se adauga in cos in acelasi fel ca orice alt produs din magazinul online. Facand o precomanda, va asigurati ca veti primi produsul imediat dupa lansare si ca veti beneficia de un pret foarte bun. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, de obicei, in ziua lansarii sau in maxim 24 de ore de la lansare. Exista posibilitatea ca produsele sa fie livrate de producator in ziua lansarii, situatie in care livrarile incep in momentul in care produsele sunt disponibile. Precomenzile se achita in acelasi mod ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. In oricare dintre situatii (plata la livrare sau plata online) este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil. Puteti renunta in orice moment la o precomanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteti opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs in vederea unei alte comenzi.
4.8. Fabrica de Cafea isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.
5.0. Fabrica de Cafea nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
5.1. Fabrica de Cafea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.
5.2. Utilizarea Browserului Internet. Fabrica de Cafea garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.3 *Livrarea în țară se poate face în localitațile cuprinse în aria de acoperire Nemo Express, așa cum este prezentata pe: https://www.nemoexpress.ro

5.4 Cardul cadou
Suma de pe cardul cadou nu poate fi preschimbată în numerar sau in alte modalități de plată​.
Cardul este valabil 1 an de la data emiterii.​
Cardul cadou nu poate fi returnat.​
Suma de pe card se poate folosi o singură dată.​
Cardul cadou poate fi folosit prin plasarea comenzii pe site si introducerea codului in pagina de cos de cumparaturi. Nu poate fi utilizat pentru plasarea unei comenzi telefonice sau intr-un magazin fizic.​
Cardul cadou nu se poate reîncarcă.​